V měsíci říjnu proběhl v knihovně průzkum spokojenosti uživatelů se službami knihovny. Čtenáři odpovídali celkem na čtrnáct otázek. V dotazníku byly uvedeny například tyto otázky: „Jak vám vyhovuje provozní doba knihovny? Jak jste spokojeni s výběrem knih? Jak jste spokojeni se zaměstnanci knihovny? Jak hodnotíte celkovou úroveň knihovny?“

Čtenáři měli možnost vybírat ze čtyř odpovědí. Mile nás překvapilo, že 99 % respondentů volilo nejlepší možnou odpověď, tj. že jim služby „velmi vyhovují“. Tento výsledek jsme ani neočekávali a velmi děkujeme za projevenou důvěru. Tento výsledek nás zavazuje, že se i nadále budeme snažit naše služby zkvalitňovat.
Jednou z novinek, o které Vás chceme informovat je také to, že od 23. 10. 2019 knihovna pracuje v novém knihovním programu Tritius. Pro čtenáře je k dispozici on-line katalog, který najdou na našich webových stránkách. Katalog je pro vyhledávání dostupnosti knih velmi jednoduchý. Zde se také mohou čtenáři podívat do svého čtenářského konta a popřípadě si prodloužit knihy. V případě jakýchkoliv potíží s on-line katalogem se mohou obrátit na knihovnice.
Všem zúčastněným respondentům děkujeme za vyplnění dotazníku, přejeme krásné chvilky s pěknou knihou a těšíme se na Vaši další návštěvu v knihovně.

Provozní doba

Pondělí

13:00 - 17:00

Úterý

08:00 - 11:00

Středa

13:00 - 17:00

Čtvrtek

08:00 - 11:00

Pátek

ZAVŘENO